سوربیتول
توضیحات
سوربیتول که غالبا به عنوان گلوکزیتول شناخته می شود، ماده ای است که طعم شیرین دارد و در بدن انسان به آرامی متابولیزه می شود. مصرف این ماده به عنوان جایگزین شیرین کننده ها، کاهش گلوکز را در خون به همراه دارد. بیشترین مقدار سوربیتول از ذرت گرفته می شود، اما به عنوان مثال در سیب، گلابی، هلو و آلو و غیره در طبیعت وجود دارد.
موارد مصرف :
آدامس های بدون قند
کیک
کلوچه و نان
شکلات های رژیمی
پاستیل
دارو سازی و پزشکی
این ماده بعنوان شی
سوربیتول و مانیتول دو نوع الکل قند که پلیول ها هستند. سوربیتول و مانیتول به عنوان شیرین کننده های مصنوعی مورد استفاده قرار می گیرند. سوربیتول به عنوان جایگزین قند در حالی که مانیتول به عنوان دارویی برای کاهش فشار چشم و پایین آمدن فشار داخل جمجه استفاده می شود. سوربیتول غالباً در میوه هایی از جمله سیب، گلابی و آلو وجود دارد. می تواند با کاهش قند خون، با تغییر گروه آلدهید به گروه هیدروکسیل تولید شود.
آنزیم مسئول بازگشت سوربیتول به فروک
ممکن است شما بتوانید از شیرین کردن قهوه در هنگام صبح پرهیز کنید، اما درمورد نوشیدنی پیش از تمرین چطور؟ شرکتهای ساخت مکمل از شیرینکنندهها بعنوان افزودنی استفاده میکنند تا هم میزان کالری کمتری داشته باشند و هم مزه خوبی داشته باشند.
غذایی که میخورید برای داشتن بهترین عملکرد بسیار اهمیت دارد. شیرینکنندههای مصنوعی مثل شیرینکنندههای طبیعی تجزیه نمیشوند و بسیاری را برای جذب انرژی نمیتوان به کاربرد؛ بنابراین نمیتوان از آنه
درباره این سایت