نتایج جستجو برای عبارت :

آسپارتام ASPARTAME

آسپارتام
توضیحات
آسپارتام یک شیرین کننده مصنوعی است که در بعضی از غذاها و نوشیدنی ها بعنوان جایگزین شکر استفاده می شود. در اتحادیه اروپا، آسپارتام به عنوان E951 ثبت شده است. این ماده یک متیل استر از دیاپپتیاید اسید آپارتیک_فنیل آلانین است.
موارد مصرف :
نوشابه های رژیمی
آدامس
آب نبات و شکلات های رژیمی و دیابتی
آبمیوه سازی
این ماده تقریبا ۲۰۰ برابر شیرینتر از سقز است. با توجه به این ویژگی، با وجود اینکه آسپارتام در هنگام متابولیسم، ۴ کیلوکالر
سوکرالوز
توضیحات
سوکرالوز یک شیرین کننده مصنوعی و جایگزین شکر است. این ماده به وسیله کلر زدن ساکارز تولید می شود. ساکرالوز در حدود ۳۲۰ تا ۱۰۰۰ بار شیرینتر از سقز است، سه بار شیرین تر از هر دو نوع آسپارتام و پتاسیم آکسسلفام و دو برابر شیرینتر از سدیم ساخارین است. پودر سوکرالوز فاقد کالری میباشد جایگزین شکر برای افراد دیابتی است و افراد دیابتی هم حتی میتوانند از محصولات تولیدی آن استفاده کنند. هنگامی که نوبت به انتخاب شیرین کننده های مصنوع
رژیم غذایی تاثیر بسیار زیادی در سلامتی ارگان‌های حیاتی بدن دارد.
اگر اخیراً بیشتر با فراموشی مواجه می‌شوید، ممکن است نیازمند تغییراتی در رژیم غذایی خود باشید. برخی از محبوب‌ترین مواد غذایی در رژیم غذایی مدرن، اثری مخرب و فاجعه‌بار بر مغز دارند.
به گزارش مجله دلتا به نقل از بهداشت نیوز ، غذا می‌تواند بهترین دوست یا بدترین دشمن انسان باشد و این مسئله تنها به اندازه دور کمر شما مربوط نمی‌شود. رژیم غذایی اثری چشمگیر بر عملکرد و بهره‌وری م
استفاده و فروش مواد شیمیایی مثل  سوکرالوز و آسه سولفام و آسپارتام ویتا سوئیت بعنوان شیرین کننده‌های بدون کالری یا مصنوعی جایگزین خوبی برای شکر در صنایع غذایی معمول است ٬ و بجای شکر معمولی در تولید انواع غذاها و انواع نوشیدنی‌ها مورد استفاده قرار میگیرند..
کاربرد و مصرف آسپارتام ویتا چیست ؟
یکی از مشهورترین شیرین کننده های مصنوعی که امروزه در اکثر رستوران ها، سوپرمارکت ها و حتی آشپزخانه ها یافت می شود آسپارتام نام دارد. آسپارتام یک تر
طب سنتی چینی اصلا به شما پیشنهاد نمیکند که برای رهایی از درد، مسکن مصرف کنید، بدون دارو از آنها خلاص شوید
به‌طورکلی سردرد درنتیجه‌ی ترکیبی از سیگنال‌های عصبیِ ارسال‌شده به عروق خونی و ماهیچه‌های سر بروز می‌کند، اما دلیل فعال‌شدن این سیگنال‌ها هنوز مشخص نیست. بااین‌حال رایج‌ترین محرک‌های سردرد عبارتند از:
بیماری‌هایی مانند عفونت‌های سینوسی، سرماخوردگی، تب و عفونت گلو؛
استرس؛
خستگی چشم یا کشیدگی پشت؛
عوامل محرک محیطی مانند دود د
اسپارتام دومین قند مصنوعی که در سال ۱۹۶۵توسط شیمیدانی به نام جیمز شالتر به صورت کاملا اتفاقی در طی تحقیقاتی برای ابداع داروی ضد زخم معده کشف شد.
وقتی جیمز خواست اسید آمینه خود را خالص سازی کند مقداری از محتویات ظرف به بیرون پرید پس از مدتی وقتی جیمز خواست دمای واکنش را گزارش کند دست خود را به زبانش زد تا خیس گردد که بتواند برگه کاغذ روی میز را جابجا کند که متوجه شیرینی ترکیب سنتزی خود شد.
مصرف آسپارتام در سال ۱۹۸۱توسط سازمان غذا و دارو تایید
جنبه های منفی مصرف شیرین کننده های مصنوعی
شیرین کننده های بدون کالری و یا مصنوعی که به آن ها جایگزین شکر نیز گفته می شود، مواد شیمیایی و یا طبیعی هستند که به جای شکر معمولی در غذاها و انواع نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرند. زیاده روی در مصرف شکر معمولی و افزایش وزن ناشی از آن، عاملی شد تا تولید و استفاده از این گونه شیرین کننده ها در صنعت غذا آغاز شود.
نتایج یک مطالعه جدید در کانادا، بر خطرات مصرف شیرین کننده های مصنوعی برای سلامت تاکی
جنبه های منفی مصرف شیرین کننده های مصنوعی
شیرین کننده های بدون کالری و یا مصنوعی که به آن ها جایگزین شکر نیز گفته می شود، مواد شیمیایی و یا طبیعی هستند که به جای شکر معمولی در غذاها و انواع نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرند. زیاده روی در مصرف شکر معمولی و افزایش وزن ناشی از آن، عاملی شد تا تولید و استفاده از این گونه شیرین کننده ها در صنعت غذا آغاز شود.
نتایج یک مطالعه جدید در کانادا، بر خطرات مصرف شیرین کننده های مصنوعی برای سلامت تاکی
سوربیتول شیرین کننده ای است که در اکثر مواد غذایی با برچسب بدون قند یافت می شود و یک ماده افزودنی حافظ رطوبت و بهبود دهنده بافت است که طعم شیرین و دلپذیری دارد.
این ماده در بدن موجودات زنده توسط آنزیمی به نام سوربیتول دهیدروژناز تجزیه شده و به فروکتوز تبدیل می شود. فروکتوز در کبد به گلوکز ، گلیکوژن ، لاکتات و دی اکسیدکربن تبدیل می شود.  همانطور که می دانید گلوکز ساده ترین منبع انرژی در بدن است و گلیکوژن شکل ذخیره  شده گلوکز در بدن است که در کب
جوش شیرین ، که به عنوان بی کربنات سدیم نیز شناخته می شود ، در پخت و پز نان و شیرینی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد زیرا با تولید دی اکسید کربن باعث افزایش حجم خمیر می شود. فواید جوش شیرین گذشته از پخت و پز بسیار متنوع هستند و میتوانید در خانه از دست کم ۲۳ مورد فایده جوش شیرین بهره ببرید.
فواید جوش شیرین در خانه
بهبود سوزش سر دل 
سوزش سر دل که به عنوان رفلاکس اسید نیز شناخته می شود یک حس بسیار ناخوشایند است که ناشی از برگشت اسید به داخل مری شما د
یک ظرف از بستنی، یک تیوب خمیردندان، برخی از مواد شوینده  و اشک‌های مصنوعی، همه بر صمغ مصنوعی کربوکسی متیل سلولز  یا سی ام سی تکیه می‌کنند.
سی ام سی یا ثعلب برای تولید خامه و بستنی و سس مایونز کاربرد دارد.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) کربوکسی متیل سلولز را به عنوان یک ماده غذایی سالم و امن (GRAS) معرفی کرده است.
خواص فیزیکی کربوکسی متیل سلولز :
این ماده در حالت خشک، یک پودر سفید یا کمی زرد، یا خاکستری است و هیچ بو و مزه‌ای ندارد و به راحتی د
تولید شیر کاکائو در کشور ایران نیز مرسوم است و معمولا از شیر گاو ۲ تا  ۵/ ۳ درصد چربی ساخته می شود. گاهی این محصول را از شیر پس چرخ هم درست می کنند.
از اجزاء اصلی شیر کاکائو که عامل مهمی در طعم و مزه آن است پودر کاکائو را می توان نام برد. درصد چربی کاکائو از ۸ تا ۲۳ درصد متغیر است.
ترکیبات دیگری که علاوه بر کاکائو به شیر اضافه می کنند عبارت از شکر ، صمغ با پایدارکننده ، نمک و وانیل است.
تمام این ترکیبات را بهتر است قبل از اضافه کردن به شیر مخلوط کرده
بکینگ پودر و جوش شیرین هر دو موادی ورآورنده و پف کننده خمیر هستند که در پخت و پز انواع نان ها و مواد غذایی دیگر مورد استفاده قرار میگیرند
جوش شیرین چیست؟ 
جوش شیرین یک ماده ورآورنده یا افزاینده حجم است که در محصولات غذایی پخته شده مانند انواع نان و کیک و کلوچه استفاده می شود. جوش شیرین رسماً به عنوان بی کربنات سدیم شناخته می شود. این یک پودر کریستالی سفید است که به طور طبیعی قلیایی یا اساسی است.
بکینگ پودر چیست؟
برخلاف جوش شیرین، بکینگ پودر یا
عمل پروراندن پنیر از موقعی آغاز می گردد که توده لخته آماده شده را با یک لایه نازک موم خوراکی آغشته کرده و آنها را تحت درجه حرارت و یا رطوبت در انبارهای مخصوصی قرار دهند.
بعضی معتقد هستند که پروراندن پنیر از زمان دوشش شیر با فعالیت انواع میکروبهای لاکتیک در آن آغاز می گردد.
تکمیل پروردن پنیرهای ایرانی و سفید بلغاری و دانمارکی و نظیر آن در زمانی آغاز میشود که توده پرس شده لخته را بریده و در آب نمک غلیظ و یا اشباع شده قرار میدهند و در قوطیهای حلب
 مالتیتول از مواد شیمیایی هیدروژناسیون مالتوز به دست می آید و خواص کاری مطلوبی را در طی ساخت شکلات نشان می دهد.
در طی قرن بیستم مصرف قند در جهان به سه برابر افزایش یافته است.
به عنوان مثال در کشور انگلیس مصرف سالیانه آن در حدود ۴۰ کیلوگرم میباشد.
قند یک کالا نسبتاً ارزان محسوب میگردد و تفاوت زیادی بین دریافتی توسط فقرا و ثروتمندان وجود ندارد.
به قند به عنوان عامل برخی از بیماریهای شایع در کشورهایی که مصرف قند در آنها بالاست، اشاره شده است.
ب
قند خون
این ادعا به این نکته بستگی دارد که چه چیزی در غذا یا نوشیدنی ما وجود دارد؟
یک بررسی جدید تایید می‌کند که شیرین کننده‌های مصنوعی به تنهایی نمی‌توانند
سبب افزایش قند خون شوند.
این موضوع به طور گسترده بین مردم پذیرفته شده است که شیرین کننده‌های غیر
مغذی (مصنوعی)، قند خون را افزایش نمی‌دهند، اما هنوز مطالعه و تحقیق گسترده‌ای
در این رابطه وجود ندارد.
به علاوه، در بسیاری از مطالعات گذشته تنها در مورد اثرات شیرین کننده‌های مصنوعی
هنگ
قند خون
این ادعا به این نکته بستگی دارد که چه چیزی در غذا یا نوشیدنی ما وجود دارد؟
یک بررسی جدید تایید می‌کند که شیرین کننده‌های مصنوعی به تنهایی نمی‌توانند
سبب افزایش قند خون شوند.
این موضوع به طور گسترده بین مردم پذیرفته شده است که شیرین کننده‌های غیر
مغذی (مصنوعی)، قند خون را افزایش نمی‌دهند، اما هنوز مطالعه و تحقیق گسترده‌ای
در این رابطه وجود ندارد.
به علاوه، در بسیاری از مطالعات گذشته تنها در مورد اثرات شیرین کننده‌های مصنوعی
هنگ
مضرات نوشابه های گازدار :به خاطر داشته باشید که بیماریها یک شبه پدیدار نمیگردند بلکه در طی سالها بر اثر پیروی از  رژیمهای غذایی نامناسب ایجاد میگردند.بنابراین مصرف نوشابه های گازدار را به حداقل ممکن رسانده و در عوض به نوشیدن آب وآب میوه های طبیعی روی آورید. هرگاه هم که هوس مصرف نوشابه های گازدار را کردید حتما از نی استفاده کنید تا از تماس مستقیم نوشابه با دندانها خودداری کرده باشید.
پــژوهشگران مضرات مصرف نوشابه های گازدار را چـنـیـن برمی
تا کنون درباره مواد غذایی قلیایی و اسیدی مطالب بسیاری را عنوان کرده ایم و درباره هر کدام مزایا و مضرات آنها را نیز به شما گوشزد نموده ایم . در این مطلب که برگرفته از مقاله علمی از دانشگاه کالیفرنیا در سن دیگو است شما را با برخی از مواد غذایی اسیدی و مضرات آنها آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید
تعریف اسیدیته مقدار pH به شما می گوید که آیا یک اسید ، پایه یا خنثی است.
pH 0► نشان دهنده میزان بالای اسیدیته است.
pH 7► خنثی است.
pH 14► قلیایی است.
به عنوان م
تغذیه بعد از
کاشت مو
چه غذاهای بعد از  کاشت مو  بخوریم؟ بعد از کاشت مو چی نخوریم؟ اینها شاید سئوالاتی باشند که
در زمینه تغذیه بعد از کاشت مو، برای شما پیش بیایند. همانطور که بارها اشاره کردیم
مسئله سلامت مو و همچنین پوست بدن - به ویژه پوست سر - مسئله ای بسیار مهم و حساس
است. این امر بعد از انجام عمل کاشت مو حساسیتی دو چندان پیدا می کند. از جمله
شستشوی سر بعد از انجام این عمل و اینکه از چه نوع شامپو بعد از کاشت مو استفاده
شود و همچنین مصرف سیگار بع
تغذیه بعد از
کاشت مو
چه غذاهای بعد از  کاشت مو  بخوریم؟ بعد از کاشت مو چی نخوریم؟ اینها شاید سئوالاتی باشند که
در زمینه تغذیه بعد از کاشت مو، برای شما پیش بیایند. همانطور که بارها اشاره کردیم
مسئله سلامت مو و همچنین پوست بدن - به ویژه پوست سر - مسئله ای بسیار مهم و حساس
است. این امر بعد از انجام عمل کاشت مو حساسیتی دو چندان پیدا می کند. از جمله
شستشوی سر بعد از انجام این عمل و اینکه از چه نوع شامپو بعد از کاشت مو استفاده
شود و همچنین مصرف سیگار بع
میگرن چیست؛علل و علائم میگرن
میگرن می تواند دردی کوبنده یا ضربان دار را معمولا در یک طرف سر ایجاد کند. علائم همراه با آن اغلب شامل تهوع، استفراغ و حساسیت شدید به نور و صدا می باشد.حمله های میگرن معمولا بین چند ساعت تا چند روز به طول می انجامند و می توانند دردی ایجاد کند که فرد را ناتوان کند.علائم هشدار دهنده ی این سردرد با نام آورا AURA معمولا قبل یا هنگام درد بروز می کنند. این علائم شامل هاله های نورانی، نقطه های سیاه یا سوزش در یک طرف سر، دست یا
پوسیدگی دندان    Tooth-Decay
 
 چگونه از پوسیدگی دندان جلوگیری کنیم؟
 
ایجاد پوسیدگى دندان به عوامل زیر بستگى دارد:
1) عوامل ژنتیکی: یعنی جنس دندانها و ترکیبات مینا و عاج دندان، محل قرارگیرى دندان ها، ترکیبات و میزان ترشح بزاق و جنس بزاق (میزان اسیدی آن) وجود شیارها و حفرات در تاج دندان.
 
2) رژیم غذایی و روش زندگى
3) رعایت بهداشت دهان و دندان
 
 
 
پوسیدگى دندان یکى از رایج ترین بیمارى هاى عفونى است و بر اساس گزارشات ارائه شده 5 برابر رایج تر از بیم

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها