نتایج جستجو برای عبارت :

لسیتین LECITHINE

لسیتین در کیک و شیرینی  چه تاثیری دارد؟
لسیتین فسفولیپیدی است که در تمام موجودات زنده یافت می‌شود. این ماده مخلوطی از دی گلیسرید اسیدهای چرب استئاریک، پالمیتیک و اولئیک با استر کولین اسید فسفریک است. بدن قادر به ساختن لسیتین است.
لسیتین به عنوان یک امولسیفایر، باعث گسترش یکنواختی مواد تشکیل دهنده می شود و در انواع محصولات نانوایی و پخت کیک و شیرینی استفاده می شود.
در کیک، بیسکویت و کوکی ها، با وجود لسیتین می توان استفاده از تخم مرغ و چر
لسیتین
توضیحات
لسیتین یک اصطلاح عمومی یونانی به معنای زرده تخم مرغ است. علت نامگذاری آن، وجود میزان فراوان این ماده در زرده تخم مرغ و همچنین کشف این ماده برای اولین بار در زرده تخم مرغ بوده است. در بافت های حیوانی و گیاهی که آمفیفیلی هستند وجود دارد و برای همگن سازی مخلوط های مایع و بازدارندگی مواد چسبنده استفاده می شود.
لسیتین فسفولیپیدی است که در تمام موجودات زنده یافت می‌شود. این ماده مخلوطی از دی گلیسرید اسیدهای چرب استئاریک، پالمیتیک
فواید لسیتین برای پوست  ۲:
- نرم کننده طبیعی: یک افزودنی فعال است و کمک می کند تا پوست را نرم و مرطوب نگه دارید. خواص مرطوب کننده قدرتمند آن به حفظ پوست هیدراته کمک می کند و این یک افزودنی عالی برای کرم های ترمیم کننده و یا محصولاتی است که برای پوست  خشک و آسیب دیده است.همچنین دارای توانایی منحصر به فرد برای نفوذ به پوست است و مواد را مستقیما به سلول ها و جریان خون انتقال می دهد. در نتیجه، ممکن است به بدن در جذب محصولات دیگر پوستی کمک کند. ترکیبات
لسیتین در آدامس چه کارایی دارد؟
آدامس قرن ها برای پاک کردن دهان و نفس کشیدن استفاده می شود. اولین اختراع تولید آدامس در سال ۱۸۶۹ به ثبت رسید.
لسیتین یک امولسیفایر و روان کننده است که باعث همگن شدن مخلوط می شود و مخلوط را روان و نرم می کند. از بافت های گیاهی و حیوانی به دست می آید و در آدامس از لسیتین سویا استفاده می شود. در بیشتر محصولات مثل مواد غذایی یخ زده، آب نبات، شکلات و آدامس استفاده می شود. ماندگاری این محصولات با اضافه شدن لسیتین نیز اف
آیا لسیتین باعث کاهش اضطراب می شود؟
اضطراب یک وضعیت فیزیولوژیک بسیار واقعی و ناخوشایند است که  توسط تحریک بیش از حد غده فوق کلیه ایجاد می شود.
استیل کولین انتقال دهنده نهایی سیستم عصبی پاراسمپاتیک بدن است و باعث هضم خوب، نفس عمیق و سرعت ضربان قلب می شود که اینها باعث آرامش می شوند. بدن استیل کولین خود را از کولین می گیرد. کولین در رژیم غذایی به عنوان فسفاتیدیل کولین در لسیتین موجود است. لسیتین در زرده تخم مرغ و بیشتر محصولات سویا یافت می شود.
تاثیر لسیتین در آبزیان :
لسیتین به عنوان یک منبع منسجم از فسفولیپید های زیستی قابل دسترسی به انواع ماهیهای دریایی، لابسترها، میگوها و ماهی ها شناخته شده است. لسیتین نقش تعاملی در جذب کلسترول روده ای را دارد که به بهبود رشد و بقای گونه های آبزی پروری کمک می کند. مزایای لسیتین به ویژه در رژیم های غذایی گونه های آبزی جوان ظاهر می شود. علاوه بر لسیتین به عنوان منبع فسفولیپید ها، کولین و آنزیم باعث افزایش رشد و بقای ماهی های لاروی می شود.
لسیتین ت
آیا لسیتین در کاهش کلسترول موثر است؟
لسیتین یک ماده چربی پیچیده است که در سلول های موجودات زنده وجود دارد. لسیتین برای عملکرد مناسب بیولوژیک ضروری است.
مکمل های لسیتین همچنین می توانند برای درمان مشکلات کلسترول بالا  و مسمومیت گوارشی استفاده شوند. یکی از اجزای اصلی لسیتین، فسفاتیدیل کولین (PC)است که کارایی زیادی در صنایع دارویی دارد.
تحقیقات نشان می دهد که رژیم غذایی غنی از لسیتین ممکن است سطح کلسترول را کاهش دهد.
مطالعات اخیر نشان می دهد
تولید و کاربردهای وسیع لسیتین:
لسیتین یک عنصر طبیعی است که عمدتا از سویا حاصل می شود و شامل طیف وسیعی از امولسیفایرها، تثبیت کننده ها و عوامل آزاد است. لسیتین مخلوط گلیسیرید فسفولیپید ها شامل فسفاتیدیل کولین ، فسفاتیدیلینواستیل ، فسفاتیدیلسرین و فسفاتید اسید و فسفاتیدیلتانولامین می باشد.
لسیتین ها در روغن های خوراکی به عنوان فسفولیپید های طبیعی با خواص سورفاکتانت عالی و خواص نیتروژنتیک موجود هستند.
تقاضای زیادی برای لسیتین و مشتق
آیا لسیتین در تهیه بستنی نقشی دارد؟
امولسیفایر ها افزودنی هایی هستند که باعث افزایش پایداری جنبشی بین آب و مواد چرب در یک مخلوط می شوند و باعث پایداری هر دو  می شوند و می توان آنها را با هم مخلوط نمود. امولسیفایرهایی که معمولا توسط تولید کنندگان بستنی استفاده می شوند، مونو گلیسیرید، دی گلیسرید و لسیتین هستند.
در بستنی چربی و آب را مخلوط و تثبیت می شود. امولسیفایرها اطمینان حاصل می کنند که به جای یک فاز یخی آبی که مخلوط با گلوله های چربی است،
آیا لسیتین باعث افزایش حافظه می شود؟
لسیتین یک فسفولیپید است و یک منبع عالی از ویتامین B و کولین و inositol است. غشای سلولی عمدتا از لسیتین تشکیل شده است. لسیتین برای عملکرد طبیعی همه موجودات زنده حیاتی است.
به عنوان یک آنتی اکسیدان نقش دارد .این امر منجر به ادعاهایی می شود که به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی و جلوگیری از زوال عقل و بیماری آلزایمر کمک  می کند. مغز مانند سایر اعضای بدن نیاز به مجموعه ای خاص از مواد مغذی دارد تا بتواند فعالیتش را انجام
لسیتین در آدامس های طعم دار:
لسیتین فعال ترین و متنوع ترین سورفکتانت طبیعی است و می تواند ویسکوزیته محصول و کریستالیزاسیون محصول را آزاد، پراکنده، روانکاری و کنترل کند. می تواند به عنوان یک عامل نرم کننده یا مرطوب کننده و آنتی اکسیدان عمل کند. در انواع مختلفی از محصولات غذایی مانند نانها، غذاهای لبنی، شیرینی ها، شکلاتها، کارامل و آدامس استفاده می شود.ترکیب آدامس به طور معمول حاوی یک قسمت فشرده محلول در آب، یک قسمت پایه جوییدن قابل استنشاق

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها