نتایج جستجو برای عبارت :

استفاده از گوارگام در غذاها

استفاده از گوارگام در پخت نان
صنعت نانوایی در پنج سال گدشته بالاتر از ۶ درصد پیشرفت کرده است و انتظار می رود در سال های آینده پیشرفت بیشتری داشته باشد.
با تغییرات اخیر برای منافع مصرف کننده، کاربرد هیدروکلوئیدها افزایش یافته است. به عنوان مثال درست کردن نان بدون هیدروکلوئید تقریبا غیر ممکن است. خمیر آرد خیلی نازک است و به راحتی خشک می شود و قابلیت رول شدن ندارد به ویژه اگر در یخچال باشد، با استفاده از مقدار کمی هیدروکلوئید ( حدود ۱۰ درصد) این
استفاده از گوارگام در غذاها
مردم هنگام پخت و پز، از غلظت دهنده ها برای غذا استفاده می کنند. غلظت دهنده ها موادی هستند که باعث افزایش ویسکوزیته محلول ها یا مخلوط های مایع و جامد بدون تغییر قابل توجهی در خواص دیگر می شوند. وقتی از پخت غذا اطمینان حاصل می کنند که به غلظت رسیده باشد. تثبیت کننده ها اغلب به مواد غذایی اعمال می شوند و هدف آنها تغییر طعم ماده ای است که در آن استفاده می شود.
بیشتر مردم از انواع ضعیف تر آنها استفاده می کنند، که پلی ساکا
توضیحات
گوارگام (Guar Gum) با نام تجاری E412 یک پلی ساکارید است که خواص ضعیف کننده و تثبیت کننده در مواد غذایی، خوراکی و صنعتی دارد. گوارگام به طور معمول به عنوان یک پودر تولید می شود. بر خلاف سایر تغلیظ کننده ها مثل نشاسته اصلاح شده، از گوارگام به عنوان ماده افزودنی دارای برچسب کاملا طبیعی استفاده می شود. یکی از کاربردهای عمده گوارگام ، دادن غلظت بیشتر به فرآورده های غذایی است به همین علت نام گام که همان آدامس یا سقز باشد را روی آن گذاشته اند.گو
گوارگام و فراورده های گوشتی
هنگامی که هیدروکلوئید ها در فرمول ساخت گوشت کم چرب استفاده می شوند، مقدار مشخصی از آب (حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد بسته به نوع محصول) نیاز به اضافه شدن دارد. علاوه بر این، محیطی را برای بافت مطلوب در تعامل با هیدروکلوئید فراهم می کنند. با این وجود اضافه شدن آب ممکن است موجب کاهش پایداری این محصولات در اثر فعالیت زیاد آب شود. در طی تولید محصولات گوشت کم چرب، چربی ممکن است تا حدی با مواد غذایی حاوی آب و غیر گوشتی مانند فیبر، سب
آشپزی با روغن زیتون و استفاده از این روغن در پخت غذاها فقط تا زمانی مفید است و ضرری برای بدن ندارد که در مصرف آن صرفه‌جویی شود و بیش از حد استفاده نشود. 
نکاتی کلیدی
در نظر بگیرید که اگر سعی کنید از غذای خانگی استفاده کنید قطعاً شکر، چربی و کربوهیدرات کمتری به بدن شما می‌رسد.از اینکه دستورات تهیه غذاها را برای پیش بردن آن‌ها به سوی غذاهای سالم‌تر، تغییر دهید، هراس نداشته باشید.
ادامه مطلب
آشپزی با روغن زیتون و استفاده از این روغن در پخت غذاها فقط تا زمانی مفید است و ضرری برای بدن ندارد که در مصرف آن صرفه‌جویی شود و بیش از حد استفاده نشود. 
نکاتی کلیدی
در نظر بگیرید که اگر سعی کنید از غذای خانگی استفاده کنید قطعاً شکر، چربی و کربوهیدرات کمتری به بدن شما می‌رسد.از اینکه دستورات تهیه غذاها را برای پیش بردن آن‌ها به سوی غذاهای سالم‌تر، تغییر دهید، هراس نداشته باشید.
ادامه مطلب
از اول بچگی تا حالا ماست و سالادو(سالاد شیرازی) و آب غوره رو با دَلار خوردیم(نمک سبز)،دوغو با کودکوته(کاکوتی) خوردیم و خیلی مخلفات دیگه که حالا تازه خیلی ها دارن مزشو تو دوغ های آماده امروزی ویا سفر به شمال تو غذاها میچشن.امروز که تو دوغم کودکوته ریختم به مامانم گفتم: مامان بقیه که این چیزا رو ندارن چطور زندگی میکنن! آخه غذاهای شمالو به لطف گیاهان کاملا خود-رو که هرررر جایییی سبز نمیشن،کجای دنیا میشه خورد کجا! اونوقت دارن ویلا میسازن شهرک میسا
الف - لیست غذاها بر اساس گروه خونی
1. دریافت لیست غذاهای گروه خونی O
2. دریافت لیست غذاهای گروه خونی A
3. دریافت لیست غذاهای گروه خونی B
4. دریافت لیست غذاهای گروه خونی AB
** در این لیست RH مثبت یا منفی مهم نیست.
 
ب- لیست غذاها بر اساس مزاج
5. لیست غذاهای سوداوی ها
6. لیست غذاهای بلغمی ها
7. لیست غذاهای صفراوی ها
 
د- لیست های اصلاح غذاها
 
1. مصلحات غذایی - ممنوعات غذایی
2. لیست غذاهای چاق کننده
3. لیست غذاهای خونساز
 
5. راهنمای مصرف پک کلین ناین
استان کرمان دارای غذاهای محلی و سنتی بسیار زیادی است که نام و آوازه این غذاها در تمام کشور پخش شده است. غذاهای سنتی کرمان دارای عطر و طعمی بی نظیر می باشند. استان کرمان دارای قدمت بسیار زیادی است و غذاهای آن نیز دارای تاریخچه هستند. در سفر به استان کرمان می توان از بهترین غذاهای سنتی کرمان میل کرد و یک خاطره خوب و بیاد ماندنی از این استان داشت. در غذاهای سنتی کرمان از ادویه های خاصی استفاده می شود که طعم این غذاها را چند برابر می کند.

ادامه مط
استان کرمان دارای غذاهای محلی و سنتی بسیار زیادی است که نام و آوازه این غذاها در تمام کشور پخش شده است. غذاهای سنتی کرمان دارای عطر و طعمی بی نظیر می باشند. استان کرمان دارای قدمت بسیار زیادی است و غذاهای آن نیز دارای تاریخچه هستند. در سفر به استان کرمان می توان از بهترین غذاهای سنتی کرمان میل کرد و یک خاطره خوب و بیاد ماندنی از این استان داشت. در غذاهای سنتی کرمان از ادویه های خاصی استفاده می شود که طعم این غذاها را چند برابر می کند.

ادامه مط
پیش غذا به مقدار کوچکی از غذا گفته می‌شود که قبل از غذای اصلی سرو می‌شود. پیش غذاها دارای تنوع بسیار هستند و به دو دسته پیش غذای سرد و پیش غذای گرم تقسیم می‌شوند. نحوه سرو پیش غذا هم بر عهده میزبان است؛ که آن را در کنار غذای اصلی، قبل از آن، و یا  بین غذاهای اصلی سرو کند. پیش غذاها معمولا به نحوی طراحی و تهیه می‌شوند که به راحتی و با دست خورده شوند. به همین علت خیلی وقت‌ها با نام فینگرفود یا غذای انگشتی به آن‌ها اشاره می‌شود.
شکل بسیار رایج و
بعضی از غذاها هستن که درست کردنشون یکم سخته و ریخت و پاش زیاد داره اما وقتی پخته میشن از عطر و طعمش کل خستگی آدم در میره. یکی از این غذاها به نظر من کتلته. درسته که دنگ و فنگش زیاده ولی فقط کافیه که وقتی داره سرخ میشه بوش توی خونه بپیچه اونوقته که لبخند رضایت روی لب همه اعضای خونه میاد. در این مطلب هم درباره طرز تهیه کتلت و نکته هایی برای طعم و بافت بهتر اون توضیح میدیم.
ادامه مطلب
کوفته قلقلی یک نوع کوفته گوشتی چند منظوره است که برای همراهی با اغلب غذاها می‌توان از آن استفاده کرد. انواع خورش، پلو، سوپ و پاستا با وجود این کوفته گوشتی درست می‌شود. برای اینکه کوفته قلقلی وا نرود و منسجم باشد، باید شیوه صحیح درست کردن آن را بدانید که در زیر به شما آموزش داده می‌شود.
کوفته قلقلی یا میت بال از گوشت چرخ شده، خرده نان، پیاز رنده شده، تخم مرغ، کره و ادویه‌ تشکیل شده است. این مواد را با هم ترکیب کرده و به صورت یک توپ کوچک در می
طرز تهیه دوغ محلی ساده و گازدار
کنار برخی غذاها( مانند آبگوشت ، دیزی ، کباب کوبیده ) بودن دوغ محلی یکی از لزومات می باشد که طعم فوق العاده ای را کنار این غذاها به ارمغان می رساند ، اما اگر قصد دارید خودتان دوغ را درست کنید ما برای شما دستور تهیه خانگی آن را پیشنهاد میکنیم :
 

ادامه مطلب
 
آشپز غذاها را با کمک روش های مختلف تهیه می کند. در آشپزخانه های بزرگ معمولا هر آشپز مسئول یک نوعی از غذاها مانند نان ها، کباب ها، سوپ ها و یا پلوها می باشد. وظایف اصلی آشپز عبارتند از :
داشتن شناخت کافی و انتخاب مواد اولیه مناسب و تازه
تهیه و پخت انواع غذا مطابق با استانداردها
کشیدن غذا در ظروف مناسب همراه با تزئینات زیبا
نظارت بر کیفیت و میزان مواد اولیه
رعایت دستورالعمل های بهداشتی، ایمنی و سلامت
آشپز معمولا کار خود را به عنوان دستیار یا ک
خانم های ایرانی به هنرمندی معروف هستند . اکثر انها هر کدام هنرهای زیادی مثل انواع گلدوزی ، خیاطی ، آرایشگری و… را بلد هستند و حتی برخی ، از این راه در امد هم کسب میکنند.
یکی از هنرهایی که خانم های ایرانی میدانند و بسیار هم مهم است هنر سفره آرایی است . شما میتوانید با ایده گرفتن از عکسهای مختلف ، آموزشهایی که در اینترنت هست و حتی کلاس های سفره ارایی یک هنرمند ماهر شوید و سفره خانواده را تزیین کنید.

ادامه مطلب
فلفلی سرشار از ویتامین سی که می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، در کاهش وزن تاثیرگذار باشد، سلامت چشم را تامین کند و ... خواص بسیار زیاد دیگری که قطعا می‌تواند با اضافه‌شدن به رژیم غذایی هفتگی، بخش زیادی از سلامت فردی را پوشش دهد. اما در کدام غذاها می‌توانیم از این فلفل استفاده کنیم؟ راحت‌ترین آن این است که موقع پختن مرغ‌، یک تکه فلفل دلمه‌ای هم به آن اضافه کنیم. با این کار هم بوی مرغ گرفته می‌شود، هم بو و مزه مطبوعی را به مرغ می‌دهد.
طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی:
 پیراشکی گوشت یکی از غذاها ، یا پیش غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ برای مراسم ، جشن ها و میهمانی های شماست .امروز قصد داریم  و خاص را به شما آموزش دهیم .طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی پیراشکی گوشت یکی از غذاها ، یا پیش غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ برای مراسم ، جشن ها و میهمانی های شماست .

ادامه مطلب
رستوران مک بیسترو
در سفر به مجارستان اگر قصد دارید به یکی از بهترین رستوران ها بروید می توانید به رستوران مک بیسترو بروید.یکی از ویژگی هایی که رستوران مک بیسترو را متمایز کرده تزئینات زیبای داخل رستوران است.خدمات دهی خدمه های رستوران مک بیسترو بسیار عالی و مناسب است.سرآشپز رستوران مک بیسترو بسیار ماهر می باشد و غذاهای بسیار خوش طعم با ظاهری زیبا می پزد که زیبایی غذاها به پرطرفدار کردن آن ها می افزاید.در رستوران مک بیسترو غذاهای اصیل بوداپس
این واقعیت که آلودگی هوا اثرات مخربی بر سلامت قلب و سیستم تنفسی افراد دارد، اصلی ثابت شده است. با این حال سیستم ایمنی بدن شما تنها چیزی است که از شما در برابر هر گونه آلودگی محیطی محافظت می‌کند. برخی از شرایط بهداشتی کوتاه مدت ناشی از آلودگی هوا شامل خستگی، برونشیت، ذات الریه، تحریک بینی، چشم، پوست یا گلو، سردرد یا سرگیجه است. سرطان ریه، بیماری های قلبی عروقی، مشکلات عصبی،کلیوی، آسیب کبدی و مغزی، بیماری های تنفسی و ... از عوارض بلند مدت قرا
خوشمزه ترین های استانبول :
هر کشور و شهری، غذاهای مخصوص به خود داشته که در نوع خود عالی و بی نظیر هستند. غذاهای استانبول نیز از غذاهای مدیترانه ای و خاورمیانه ترکیب شده اند. تنوع غذایی استانبول بسیار زیاد بوده و غذاهای آن بسیار هوس انگیز هستند. از غذاها گرفته تا شیرینی و دسر و نوشیدنی های آن بسیار خوشمزه و لذیذ هستند. اما بین آن ها چند مورد بسیار مورد علاقه و توجه توریست ها و گردشگران تور استانبول قرار گرفته اند که در ادامه معرفی خواهیم کرد. ح
 
درمان دردها و التهابات زانو ، به هر دلیل که باشد، درمان دشواری است و به‌خصوص داروهای تجویز شده برای فایق آمدن بر آرتروز ، کوفتگی یا آسیب‌دیدگی همراه با عوارض جانبی سنگینی هستند که می‌توانند حتی آسیب زننده‌تر از آن درد اصلی باشند.
برای رهایی از این عوارض جانبی رژیم غذایی یکی از بهترین راه‌هاست. خیلی‌ها باور نمی‌کنند که رژیم غذایی به‌خصوص در دردهایی که منشا التهابی دارند، کارامدترین شیوه برای تسکین درد است. اما این موضوع حقیقت دارد. ا
آیا این غذاها برای سلامتی مفید است ؟
 
همه ما می دانیم که چرا چوب هویج برای میان وعده سالم تر از میله های آب نبات ایجاد می کند. با این حال ، گاهی اوقات تفاوتهای ظریف تری بین دو محصول مشابه وجود دارد - این بدان معناست که یک ماده غذایی برای ما دارای برچسب می شود ، و دیگری به عنوان گزینه بد یا ناسالم کنار گذاشته می شود.
هنگامی که یک غذا راه خود را به کانن مواد غذایی سلامتی - که اغلب از طریق بازاریابی هوشمندانه و هدفمند - یافت می شود ، توصیف می کند که د
معمولا ذائقه‌ی کودکان در 5 سال اول زندگی شکل می‌گیرد.
والدین باید سعی کنند کودکان را در همان سال‌های اولیه به خوردن غذاهای مفید عادت دهند.
✅پیشنهاد می شود در زیر 5 سالگی:
غذاها را از نظر شکل پخت متنوع تهیه کنید. (آش، سوپ، کوفته، دلمه، تلیتی، خورشتی، و...)
غذاها را از نظر نوع مواد غذایی متنوع تهیه کنید. (گندم، جو، تخم مرغ، گوشت گوسفند .شتر .بوقلمون ، نخود، ماش، لوبیا ،سیب، گلابی، انار، ریحان، جعفری، بادام، پسته، گردو، نخودچی، مویز، عناب و........)
طلای خوردنی و نوشیدنی : طلا به عنوان گرانبها ترین فلز و مهم ترین پس اندازهای بشر است.آیا شما تا بحال تجربه ی خوردن طلای خوردنی زا داشته اید؟ آیا تا به امروز غذاها یا دسرهایی که با استفاده از طلا تزیین شده اند را از نزدیک دیده اید؟ در ادامه این پست نیز در این باره بحث خواهیم کرد و توضیحات بیشتری درباره این موضوع به شما ارائه خواهیم داد.
همانطور که قبلا گفته شد از طلا میتوان بعنوان یک افزودنی استفاده کرد و آن را به خوراکی ها و حتی نوشیدنی ها اضاف
اخبار پزشکی و سلامت این هفته ازجمله اختصاص دارد به افزایش خطر مسمومیت‌‏های غذایی در تابستان، اهمیت میزان فشار خون در پیش‌‏بینی سکته، علل ماندگار بودن چربی‏‌های شکمی و هشدار در مورد عدم استفاده مجدد از بطری‏‌های پلاستیکی.
ادامه مطلب
طرز تهیه کتلت مرحله به مرحله
بعضی از غذاها هستن که درست کردنشون یکم سخته و ریخت و پاش زیاد داره اما وقتی پخته میشن از عطر و طعمش کل خستگی آدم در میره. یکی از این غذاها به نظر من کتلت هست. درسته که دنگ و فنگش زیاده ولی فقط کافیه که وقتی داره سرخ میشه بوش توی خونه بپیچه اونوقته که لبخند رضایت روی لب همه اعضای خونه میاد.
مواد لازم برای کتلت ساده خوشمزه
گوشت چرخکرده 350 گرم
سیب زمینی نسبتاً بزرگ 2 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
پودر سیر 1 قاشق پایخوری
پودر پیاز 1
سازمان جهانی بهداشت (WHO): غذای کودک نیازی به طعم شیرین ندارد.اکثر غذاهای آماده کودک با طعم شیرین (مانند شکلات) فرموله شده اند. استفاده از این غذاها در طولانی مدت یک عادت غلط و یک سبک تغذیه ناسالم را برای کودکان به همراه دارد .استفاده از طعم دهنده ها در سنین پایین، با افزایش فشار به کبد، اثرات مخربی بر رشد جسمی و روانی کودکان دارند.تغذیه کودک 
در گذشته تعداد کمی غذا در بین مردم هر شهر رایج بود و تنوع غذایی بسیار کم بود؛ اما در سال‌های اخیر می توان تعداد بالایی غذاهای متنوع و جدید را در بازار و سر سفره خانواده ها دید. هر کدام از غذاها ویژگی های منحصر به فردی دارند که می توانند در موقعیت های خاص مورد استفاده قرار گیرند.
فینگر فود در زبان ما به همان غذاهای لقمه ای گفته می شود. غذاهایی که می توان با یک دست آن‌ها را سرو کرد و برای خوردن آن‌ها به ابزاری مانند قاشق و چنگال نیاز نیست. فینگر
اگه از قبل تر همراه آشپزخانه بوده باشید میدونید اینجا قدیما داخل غذاهاش به جای رب گوجه،گوجه پوره شده استفاده میشد،به جای شکر سفید، خیلی قدیم فقط شیره استفاده میشد اما بعدتر شکر قهوه ای هم استفاده می کردم
غذاها بدون روغن یا با روغن کم طبخ میشد و... برای همین یه سری غذاها به شکلی متعارف سرو نمیشد در عوض سالم بودن :)
 
اما الان مدتی است که سر و کله ی رب گوجه و کره و جدیدترها شکر سفید داخل آشپزخانه پیدا شده  و چقدر آشپزی و درست کردن غذا با این عزیزان
غذاهای شکم پر از جمله پرطرفدارترین غذاها به شما می
روند که متاسفانه بیشتر افراد تصور می کنند که تهیه کردن آنها کار بسیار
سختی است. این در حالی است که تهیه این غذاها نسبت به بسیاری از موارد دیگر
آسان تر می باشد. از جمله یکی از بهترین نمونه ها می توان به گوشت و سیب زمینی سوخاری اشاره کرد که بسیار مقوی و خوشمزه است. اگر دوست دارید با طرز تهیه گوشت و سیب زمینی سوخاری آشنا شوید، ما را در ادامه این مقاله از آشپزی ها همراهی کنید.




ادامه مطلب
درباره ی غذاهای تایلند
از ویژگی های غذاهای تایلند طعم عجیب و غریب غذاهایش است و هنگامی که در سطح شهر قدم بزنید از رستوران های مختلف بوی غذاهای متفاوت و جالبی را احساس می کنید.از رایج ترین غذاها خوراک های آبدار به همراه گوشت می باشد. تنوع غذایی در تایلند زیاد است لذا می توانید در تور تایلند تجربه های جالبی داشته باشید.
آداب غذایی در تایلند چگونه است؟
از ویژگی های اصلی در پخت غذاهای تایلندی در تور تایلند توجه زیاد به مواد غذایی مورد استفاده در
در گذشته تعداد کمی غذا در بین مردم هر شهر رایج بود و تنوع غذایی بسیار کم بود؛ اما در سال‌های اخیر می توان تعداد بالایی غذاهای متنوع و جدید را در بازار و سر سفره خانواده ها دید. هر کدام از غذاها ویژگی های منحصر به فردی دارند که می توانند در موقعیت های خاص مورد استفاده قرار گیرند.
فینگر فود در زبان ما به همان غذاهای لقمه ای گفته می شود. غذاهایی که می توان با یک دست آن‌ها را سرو کرد و برای خوردن آن‌ها به ابزاری مانند قاشق و چنگال نیاز نیست. فینگر
وقتی صحبت از ایتالیا می‌شود، اولین چیزی که به ذهنمان می‌رسد، تصاویر اشتها‌ برانگیز پیتزاهای پر از پنیر و انواع و اقسام پاستاهای طعم‌دار است.
غذای ایتالیایی‌ها معمولا مفصل است. به ندرت خواهید دید که یک ایتالیایی برای وعده‌ی ناهار ساندویچ بخورد. به علاوه، ایتالیایی‌ها دوست دارند غذا را با صبر و حوصله بخورند و از طعم آن لذت ببرند.
در شمال ایتالیا اکثر غذاها با گوشت و محصولات دریایی تهیه می‌شوند، در حالی که در جنوب ایتالیا گوجه‌فرنگی یکی
1. لیست غذاهای چاق کننده
2. لیست غذاهای خونساز
3. لیست غذاها بر اساس گروه خونی
   - لیست غذاهای گروه خونی A
   - لیست غذاهای گروه خونی B
   - لیست غذاهای گروه خونی AB
   - لیست غذاهای گروه خونی O
4. لیست غذاها بر اساس مزاج
   -- لیست غذاهای سوداوی ها
   -- لیست غذاهای بلغمی ها
   -- لیست غذاهای صفراوی ها
5. راهنمای مصرف پک کلین ناین
 
میوه‌ها و سبزیجات، در رنگ‌های مختلفی یافت‌می‌شوند که نشان‌دهنده مواد مغذی تشکیل‌دهنده آن‌هاست: سبزها سرشار از کلروفیل و فیتونوترینت هستند، قرمزها سرشار از آنتی‌اکسیدان و حالا بدانید خواص سبزیجات و میوه های سیاه رنگ چیست؟ در این نوشتار با ما همراه باشید تا ۷ خوراکی سیاه دوست داشتنی را بشناسید.
میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی بدن ضروری هستند.
اما غذاهای سیاه چه؟
این غذاها، به‌ اندازه سبزها، شناخته‌شده نیستند. چیزی که باعث رن
شرایط کنونی جامعه به گونه ای است که اکثر خانواده ها زمان کمتری برای تهیه غذا در منزل دارند ، زندگی ماشینی ، اشتغال پدر و مادر ...از جمله دلایل این مسأله است . امروزه عرضه طیف گسترده ای از غذاهای آماده و کنسروی این مشکل خانواده را حل نموده است . در این بین غذاهای اصیل و سنتی ایران که از لحاظ تأمین مواد مورد نیاز بدن بسیار مغذی می باشند ، از جایگاه ویژه ای در سبد غذایی خانوارهای ایرانی برخوردارند . یکی از راه های دسترسی به این مواد غذایی استفاده از
درسوره مریم /۲۵(وهزّی الیکِ بجِذع النخله تُساقط علیکِرُطباًجَنیّاً).خدا به حضرت مریم میفرماید:شاخه خرما رابه سمت خود تکان بده تا رطب تازه بر تو بریزد،ولذا طبق اینآیه شریفه برای زنی که زایمان کرده یکی از بهترین غذاهارطب تازه است.
یخچال‌ها از زمان اختراع‌شان به نام «جعبه یخ»، راه زیادی را طی کرده‌اند. چیزی که بین همه‌ یخچال‌های مدرن مشترک است این است که غذاها را با دور نگه داشتن از «حاشیه‌ی خطر»، تر و تازه نگه می‌دارند. حاشیه‌ی خطر بازه‌ای از دماست که در آن باکتری‌ها می‌توانند به سرعت تکثیر شوند. طبق نظر سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) این بازه از 4.5 تا 60 درجه‌ی سانتیگراد را شامل می‌شود.
برای اینکه غذایتان را به اندازه‌ی کافی سرد نگه دارید، لازم است میزان سرمای ی
سلام
علت حساسیت زیادی بعضی افراد به بوی غذاها چیه؟، کسی تجربه ای داره؟، یکی رو میشناسم صبح تا شب هر غذایی درست کنی و بوی هر غذایی از توی آشپزخونه بیاد هی میگه درها رو باز بذارید سرم درد گرفت از بوی غذا. 
میخوام بدونم که علتش چیه؟، پس چرا مثلا من تا این اندازه حساس نیستم؟، مشکل از کجاست و راه درمان چیه؟، این افراد خیلی حساسیت شون شدیده؟ و مدام میگن بوی غذا توی دماغ مونه.
مرتبط:
به خاطر یه حساسیت فصلی، مادر خواستگارم مانع ازدواج مون شده
حدود 5 سا
نام کتاب: #کوری | نویسنده: #ژوزه_ساراماگو | مترجم: #زهره_روشنفکر | #انتشارات_مجید ، #نشریه_سخن | ۳۹۲ صفحه.تنها وضعیت وحشتناک‌تر از کوری، این است که تنها فردِ بینایِ جمع باشی!.کوری از یک تصادف شروع می شود، مردی که با مراجعه به پزشک ادعا می کند هم تصادف کرده هم کور شده. کوری همه گیر می شود و تمام بیماران این پزشک دچارش می شوند و حتی خودش! روانه ی آسایشگاه می شوند و غذاها جیره بندی و نگهبانی سفت و سخت. ساراماگو عشق را اینگونه وارد داستان کرده که زن پزشک
 
 
مایکروویو با عبور امواج بین ذرات غذا، غذا را آماده می کند و برای آماده سازی انواع مایعات و پخت انواع کیک­ ها و شیرینی­ ها کاربرد دارد. مایکروویوها امکان تهیه کردن غذاهای متنوع و لذیذ پخته شده را فراهم می کنند. همچنین به وسیله این دستگاه می توان غذاها را به صورت یکنواخت گرم کرد. علاوه بر این در کاهش مصرف انرژی بسیار مؤثر بوده و موجب شده غذاها با همان طعم و بو و با حفظ ارزش غذایی­شان آماده شوند.
 
مایکروویوهای موجود در بازار یعنی مایکروویو ۴
فرزند شما اکنون غذاها و طعمهای مختلفی را امتحان میکند. بهترین موادغذایی که در این سن میتوانید به آنها بدهید عبارتنداز:
 
۱- میوه ها: انواع میوه ها مانند زغال اخته ، هندوانه ، خرما ، انجیر ، گیلاس و مرکبات را می توان به اندازه ۱/۴ از آنها برش داد و به کودک داد. همیشه اطمینان حاصل کنید که این مواد قبل از دادن به کودک پخته یا پوره یا له شده باشند.
 
۲- سبزیجات: بروکلی ، مارچوبه ، سیب زمینی ، بادمجان ، گل کلم ، سیب زمینی پوره ، پیاز و جعفری که همه آنها
 
لازم به ذکر است که برای تهیه چای ترخون باید در ابتدا یک قاشق غذاخوری از ترخون را به یک لیوان آب جوش اضافه کرد و پس از گذشت ۱۰ دقیقه آن را میل کرد هر چند در این مجال باید متذکر شد که استفاده مجاز از این دمنوش گیاهی تنها در طول روز یک فنجان می باشد.
 
گفتنی است که ترخون گیاهی معطر می باشد که در تهیه بسیاری از غذاها از این گیاه معطر استفاده می شود .ارتفاع این گیاه معطر، به 60 سانتی‌متر می‌رسد که دارای برگ‌های باریک و بلندی است همچنین گل‌های کوچک
به گزارش سایت تفریحی چفچفک برگرفته از نیمروز : اگر ترک سیگار به نظرتان دشوار است، به این نکته دقت کنید: وقتی عادت سیگار کشیدن را فراموش کنید، حس چشایی و بویایی‌تان بازخواهد گشت و این اتفاق باعث می‌شود از غذاها بیشتر لذت ببرید.
ادامه مطلب


سیب زمینی از زمان ناصرالدین شاه قاجار و توسط سرجان ملکم سر حلقه فراماسونری در ایران وارد کشور شد. آن زمان ایرانی ها در قیمه مقدار زیادی آلو خصوصاً آلوبخارا می ریختند که فواید بسیاری دارد.
سیب زمینی وارداتی ملکم خان مثل سیب زمینی های امروزی بزرگ و به اندازه سیب نبود بلکه کوچک و در ابعاد آلو بود به همین دلیل سیب زمینی در ابتدای ورودش به ایران به آلو ملکم مشهور بود حتی هموطنان در برخی شهرها مانند شیراز هنوز به سیب زمینی آلو می گویند.
در واقع ب
طرز تهیه سس قارچ خوش طعم و خوشمزه
سس قارچ یکی از انواع سس های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان می باشد که به همراه طیف زیادی از غذاها سرو می شود. از این سس می توانید در کنار غذاهایی مثل استیک مرغ ، استیک گوشت ، پاستا و .. استفاده کنید.
 
مواد لازم برای تهیه سس قارچ
2 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری آرد گندم یا آرد سفید
40 گرم کره
300 گرم قارچ خام
ادویه دلخواه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

ادامه مطلب
 
طرز تهیه سس قارچ خوش طعم و خوشمزه
سس قارچ یکی از انواع سس های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان می باشد که به همراه طیف زیادی از غذاها سرو می شود. از این سس می توانید در کنار غذاهایی مثل استیک مرغ ، استیک گوشت ، پاستا و .. استفاده کنید.
 
مواد لازم برای تهیه سس قارچ
2 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری آرد گندم یا آرد سفید
40 گرم کره
300 گرم قارچ خام
ادویه دلخواه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

ادامه مطلب
ادویه ها موادی هستند که برای عطر و طعم بخشیدن، اصلاح مزاج و رفع دشواری هضم غذاها بکار می روند. مهمترین ادویه در نزد اطبا که مصلح جمیع غذا ها است نمک می باشد و بقیه عبارتند از: دارچین، هل، میخک، فلفل، زیره، زعفران.در استفاده از ادویه ها باید به مزاج، فواید و مضرات آن ها توجه داشت. استفاده زیاد از ادویه ها در غذا مضر و ممکن است باعث بیماری شود.  تمام ادویه ها دارای مزاج خشک هستند، ترش مزه ها سرد و خشک و بقیه آن ها گرم و خشک می باشند. برای جلوگیری از
غذاها را با پایین ترین کالری و چربی مصرف کنید.
غذاها را که سرشار از ویتامین ها واملاح هستند مصرف کنید.
دریک جا ثابت ننشینید حرکات پی در پی داشته باشید و ورزش های هوازی انجام دهید.
خواب کافی در شب حداقل 6 الی 8 ساعت که برای هرفرد متفاوت است داشته باشید.
همیشه براظطراب و استرس غلبه کنید.
تمامی اعتیادات به انواع مخدر و دخانیات الکل و.....راترک کنید.
آب 100%خالص برای تامین بدن انسان  آب مهم ترین عنصر و رابط برای کارکرد سیستم مغزی و کل بدن میباشد.کمبود آ
غذاهای محلی، جلوه‌ای از ذوق و هنر مردم هر منطقه در تنوع بخشیدن به زندگی با چاشنی فرهنگ آن دیار هستند. غذاهای محلی آمل نیز از جمله نکات برجسته این شهر هستند. در این مقاله با غذاهای محلی آمل آشنا می‌شویم. کتلت، کته آملی، خورش مرغ ترش، اسفناج پته، مرغ شکم پر آملی، پلو زعفرانی، اردک جوجه، سبزی‌پلون، نازخاتون، اسفناج پته تنها برخی از مهم‌ترین غذاهای محلی و ملی آمل هستند.
انواع غذاها
ترشی تره:مواد بکار رفته: سبزی آش (شامل اسفناج، جعفری، تره
اسید سیتریک در غذای کشورهای آسیایی:
غذاهای آسیایی :اغلب شامل آب لیمو است که حاوی اسید سیتریک می باشد.
غذای هند: بسیاری از غذاهای هند آبکی هستند. اغلب دارای تاماریند هستند (میوه ای است که حاوی اسید سیتریک می باشد). لیمو و یا گوجه فرنگی نیز دارند. انبه حاوی اسید سیتریک و از لیمو به عنوان نگهدارنده استفاده می کنند.
غذای چین: غذاهای رستوران و غذای چینی معمولا از مرغ لیمو، غذاهای شیرین و ترش و ظروف حاوی آناناس استفاده می کنند.
غذای تایلند: اغلب حاو
فریز کردن مغزهای خام به حفظ چربی‌های طبیعی درون‌شان کمک می‌کند. البته این کار باید با استفاده از ظرف‌های مخصوصی که مانع از رسوخ هوا می‌شوند، انجام بگیرد. در این صورت، مغزهای خام دورن فریزر تا ۸ ماه دوام می‌آورند.


به گزارش :
ادامه مطلب
غذاها را با پایین ترین کالری و چربی مصرف کنید.
غذاها را که سرشار از ویتامین ها واملاح هستند مصرف کنید.
دریک جا ثابت ننشینید حرکات پی در پی داشته باشید و ورزش های هوازی انجام دهید.
خواب کافی در شب حداقل 6 الی 8 ساعت که برای هرفرد متفاوت است داشته باشید.
همیشه براظطراب و استرس غلبه کنید.
تمامی اعتیادات به انواع مخدر و دخانیات الکل و.....راترک کنید.
آب 100%خالص برای تامین بدن انسان  آب مهم ترین عنصر و رابط برای کارکرد سیستم مغزی و کل بدن میباشد.کمبود آ
 مسئله ای را که امروز می خوام در موردش صحبت کنم ,غذاهای هشتگانه هست خوراک ما تنها خوردنی ها نیستند: شنیدنیها ,بوییدنی ها ,دیدنی ها وجذبی ها از طریق پوست جزء  خوراکمان تلقی می شود.
تا به حال از خودتون پرسیدین , چرا بایه بوی خوب حالتون خوب میشه و یا با یک آهنگ زیبا کلی انرژی می‌گیرید و میتونین سریع کاراتون روانجام بدین و حتی با دیدن یک منظره زیبا حال و هوای بهتری پیدا میکنید وتا چند ساعت حالتون خوبه و یا  اینکه کلی ماسک استفاده میکنیم برای اینک
به گزارش آلامتو به نقل از تبیان؛ یکی از رازهای دست‌پخت فوق‌العاده‌ی سرآشپزها استفاده از چاشنی‌های مختلف است. لازم نیست که شما هم سرآشپز باشید تا به فکر تجهیز آشپزخانه‌تان به انواع چاشنی‌ها و سس‌ها باشید. برای این که غذاهای خوشمزه تهیه و سرو کنید حتماً در آشپزخانه‌تان این 5 چاشنی را دم دستتان بگذارید.
خردل
امکان ندارد یک سرآشپز حرفه‌ای دم دستش خردل نداشته باشد. اگر می‌خواهید که همبرگر یا ساندویچ‌هایتان خوش‌طعم باشد حتماً به سس خردل
سلامت بدن و طول عمر
آیا به راستی عسل اکسیر جوانی است ؟ آیا عسل طول عمر را زیاد می کند ؟
آیا علی رغم مضرات مصرف قند در دوران سالمندی ، این افراد می توانند از عسل که حاوی قند فراوان است
به راحتی تغذیه کنند ؟ اصولا اکسیر جوانی چیست
و آیا فقط از عسل به عنوان اکسیر جوانی یاد می شود ؟
در قدیم از لفظ اکسیر جوانی زیاد استفاده میشد
و نه تنها عسل ، بلکه شماری از غذاها و به خصوص معجون ها را به عنوان اکسیر جوانی معرفی می کردند .
اما واقعیت این است که علی رغم ا
تاثیر رنگ  غذاها بر کاهش یا افزایش اشتها              اکثر افراد امروزه یا از لاغری گله دارند یا از چاقی ،حتی این سخن در مورد افراد ی با اندام تقریبا نرمال  و ورزشکاران نیز صدق میکند .ما در این نوشتار نمی خواهیم وارد بحث کیفیت غذاها یا میزان مصرف کالری ومیزان پرتئین یا ضرر و زیان و منفعت آنها شویم بلکه منظور از این گفتار تاثیر گذاری  رنگ غذاها و ظروف و محیط  حتی نوع پوشش لباس کسانی که با ما هم غذا هستند بر روی اشتها ست.رنگهای گرم مانند قرمز نار
پیش غذاها همراه از جمله مهم ترین وعده های غذایی محسوب می شده اند که استفاده از آن ها به قرن ۱۰ میلادی برمی گردد. از جمله انواع پیش غذا می توان به سوپ اشاره کرد. سوپ ها را با ترکیبات با ارزشی مانند گیاهان، لبنیات و مواد گوشتیتهیه می کنند و به همین دلیل است که مصرف آنها می تواند بر روی سلامت بدن تاثیرات مثبتی داشته باشد. همان طور که می دانید، انواع مختلف از سوپ وجود دارد که یکی از خوشمزه ترین آن ها سوپ کدو تنبل است. اگر دوست دارید با مواد مورد
متفاوت ترین روش برای پخت “خوراک لوبیا چیتی” با گلپر
ما معمولا از کنسرو لوبیا خیلی استفاده میکنیم حالا یا به تنهایی و یا داخل غذاهای دیگه. در این مطلب میخوام طرز تهیه خوراک لوبیا ساده رو بهتون بگم که میتونین مثل کنسرو لوبیا چیتی داخل خیلی از غذاها استفاده اش کنین از طرفی چون این خوراک خونگی تهیه میشه از سلامتش هم اطمینان کامل دارین و میتونین ادویه هاشو بر طبق سلیقه خودتون تغییر بدین
مواد لازم :
لوبیا چیتی   2 پیمانه
روغن زیتون  2 ق غ
رب گوجه ف
دستگاه شیرینگ چیست ؟
دستگاه شیرینگ یکی از پرکاربرد ترین و مهمترین دستگاه های صنعت بسته بندی هستش،شاید تا امروز اسمش رو نشنیده باشید یا با دیدن عکسش احساس کنید که این دستگاه رو نمیشناسید و یک دستگاه کاملا عجیب به نظر برسه،ولی اگر نمونه های بسته بندی شده ی این دستگاه رو  ببینید متوجه میشید که اونقدر ها هم با این دستگاه پرکاربرد غریبه نیستید.
 
{ اطلاعات بیشتر : دستگاه شیرینگ }
 
نمونه های بسته بندی شیرینگ
بیشترین نمونه های بسته بندی این دستگاه
چه غذاهایی را نباید به طوطی خود بدهید.
 اگر چه طوطی ها همانند انسان ها همه چیز خوار هستند و می تواند از تمامی غذاها تغذیه کنند اما همانند انسان برخی از مواد غذایی برای استفاده طوطی ها ممنوعیت دارد.
مشاوره و آموزش و درمان بیماریهای حیوانات
به عنوان مثال شما نباید از آووکادو و شکلات برای تغذیه طوطی خود استفاده نمایید. علاوه بر این الکل از جمله مواد سمی برای طوطی می باشد. در رژیم غذایی طوطی به هیچ وجه نباید کافئین وجود داشته باشد.
-بادام زمینی که
کم پیش می آید که سرآشپزهای حرفه ای اسرار و فوت و فن های کوزه گری طبخ غذاها را فاش کنند. اما ما به شما آن نکته های طلایی را آموزش می دهیم تا با رعایت آن ها قدرت کدبانوگری تان را به رخ همگان بکشید.
برنج جزو اصلی ترین بخش وعده غذاهای ما ایرانی هاست و در فرهنگ عامه، طبخ درست و صحیح آن نشان دهنده قدرت کدبانوگری زن خانه است.
ادامه مطلب
_ دست‌ها، انگشت‌ها، گوش‌ها و پاهای سرد_   اسهالی که بیش از یک هفته طول می‌کشد؛_ یبوست_تب خفیف_ حساسیت به نور خورشید_ریزش مو_  خشکی چشم_ زرد شدن پوست_ دردهای مفصلی
بهترین غذاها برای تقویت سیستم ایمنی:
_ تخمه آفتابگردان_مرکبات سرشار از ویتامین C_ کلم بروکلی _ زنجبیل _ هویج_ بادام_ سیر_ اسفناج_ چای سبز _کفیر_ فلفل دلمه قرمز و فلفل تند_ میگو_ شکلات تلخ_ آووکادو_ کیوی_ انبه _ زردچوبه_ سوپ مرغ_ ماهی‌های چرب_ صدف خوراکی_ سرکه سیب _ جینسینگ_ آب لیمو_ تخم کت
 
 
 
پاپریکا یک ادویه عالیه که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه. من اون رو آماده خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود. پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم پودر پاپریکا رو تو خونه درست کنیمهم سالم و طبیعیه و هم طعم و عطرش کامل و عالیه.
من عاشق ادویه جاتم و به نظرم همه عطر و طعم غذای به درست استفاده کردن از ادویه جاته.
 یکی از مصارف پاپریکا واسه من سالاد سیب زمینیه. عاشقشم. یعنی سالاد رو که آماده کردم در نهایت روش اندکی پاپریکا میپاشم و طعم سالاد رو از
تحقیقات نشان داده مصرف برخی غذاها می‌تواند بر تولید هورمون رشد تاثیر بگذارد و منجر به افزایش قد شما شود.تصویر غذا‌هایی که قد شما را افزایش می‌دهند!به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در جوامع امروزی برخی افراد در تلاش برای افزایش قد خود هستند، در حالی که بلندی قد به ژنتیک افراد بستگی دارد. البته خوردن برخی غذا‌ها نیز می‌تواند بر روند رشد قد تاثیرگذار باشد.

ادامه مطلب
کباب مشکاک
یکی از معروف ترین غذاهایی که در تور عمان می توانید از میل کردن آن لذت ببرید کباب مشکاک می باشد.کباب مشکاک در میان مردم و گردشگرانی که به عمان سفر می کنند بسیار محبوب است.کباب مشکاک جزو کباب هایی است که از گوشت بره یا مرغ و یا گوساله استفاده می شود.تفاوتی که در طعم کباب مشکاکی وجود دارد در استفاده از ادویه های خاص و خوشمزه آن است . یکی از این ادویه ها کاری مخصوص است که طعم بی نظیری به کباب مشکاک می دهد.شما می توانید کباب مشکاک را به همر
 اهمیت بهداشت در نگهداری از مرغ مینا
یکی از پر اهمیت ترین مراحل نگهداری از مرغ مینا بحث بهداشت و پاکسازی است. این پرنده قفسش را خیلی زود کثیف می کند. مرغ مینا در هنگام غذا خوردن ، غذایش را دور قفس پخش می کند و بسیار کثیف غذا می خورد.
 
مشاوره و آموزش بهداشت در نگهداری از مرغ مینا
به همین خاطر باید زود به زود قفسش را تمیز کنید. باقی مانده ی غذاها باعث تجمع،  حشرات موذی و پناهگاه میکروب ها و باکتری ها می شود. به شما توصیه می کنم از روزنامه استفاده
شیر مادر یکی از بهترین غذاها برای کودکان است که خاصیت فراوانی در رشد فکری وجسمی کودک دارد . در دوران شیر دهی زنان باید رژیم غذایی مطلوب داشته باشند تا شیرشان از کیفیت بالایی بر خوردار شود اما برخی عوامل باعث می شوند تا شیر مادر فاسد شود با این عوامل آشنا شوید.
 
ادامه مطلب
طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی
با آغاز فصل بهار و شروع مسافرت های نوروزی سفر به شهرهای شمالی کشور افزایش می یابد . در شهرهای شمالی غذاهای محلی که اکثرا هم با سبزیجاتی که
 مختص همان خطه هستند تهیه می شود به وفور وجود دارد . شما می توانید مواد این غذاها را به راحتی در اسلایسر آکاالکتریک به مقدار دلخواه و مورد نیاز خرد کرده 
و برای طبخ غذا استفاده کنید.


ادامه مطلب
رول کردن رولت و کوکو ها یکی از تکنیک های مهم آشپزی است
رول کردن رولت و کوکو ها یکی از تکنیک های مهم آشپزی است که برای درست کردن غذاها و دسرهایی شیک باید بدانید. اگر کوکو و رولت های شما هم هنگام رول کردن شکسته می شوند با ما همراه شوید و تکنیک های این کار را بدانید.

ادامه مطلب
ترشی کلم قرمز یک از ترشی‌های لذیذ و راحت است که در کنار بسیاری غذاها مانند کباب کوبیده، جوجه کباب و … در رستوران ها سرو می شود. طرز تهیه ترشی کلم قرمز بسیار ساده و سریع است. به طور کلی ترشی کلم قرمز را به دو روش تهیه میکنند. ترشی کلم قرمز معمولی یا فوری که در این مطلب هر دو روش آموزش داده شده اند. می توانید از این ترشی در کنار سالاد هم استفاده کنید. با در ادامه همراه باشید.
 
مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز
 
کلم قرمز یک عدد متوسط
 
سیر    دو حبه
ترشی کلم قرمز یک از ترشی‌های لذیذ و راحت است که در کنار بسیاری غذاها مانند کباب کوبیده، جوجه کباب و … در رستوران ها سرو می شود. طرز تهیه ترشی کلم قرمز بسیار ساده و سریع است. به طور کلی ترشی کلم قرمز را به دو روش تهیه میکنند. ترشی کلم قرمز معمولی یا فوری که در این مطلب هر دو روش آموزش داده شده اند. می توانید از این ترشی در کنار سالاد هم استفاده کنید. با در ادامه همراه باشید.
 
مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز
 
کلم قرمز یک عدد متوسط
 
سیر    دو حبه
امروزه خوردن فست‌ فودها و خرید غذاهای بیرون‌ بر به بخشی از عادت غذایی ما تبدیل شده است. بسیاری از ما بخش زیادی از پول‌مان را صرف خرید فست فودها می‌کنیم. کمتر کسی هست که خوردن زیاد فست فود را تأیید کند. با اینکه مصرف دیر به‌ دیر فست فود ضرر چندانی ندارد، اما مصرف مداوم فست فود تاثیر بسیار مضری را بر روی سیستم گوارش ما دارد وقتی دستگاه گوارش‌ این غذاها را به ‌اصطلاح جذب کند، گلوکز یا قند حاصل وارد جریان خون‌ می‌شود و درنتیجه قند خون‌ افزای
در هر نقطه ای از دنیا مردم داری الگوهای غذایی متنوعی هستند.
هر کشوری دارای غذاهای ویژه ای می باشد که به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری آن محسوب می شود.
اکثر گردشگران ترجیح می دهند هنگامی که به کشوری جدید سفر می کنند، غذاهای همان جا را تجربه کنند. اما برخی غذاها شهرت جهانی پیدا کرده اند و احتمالا به این علت است که مواد مورد نیاز برای تهیه آن ها در همه جای دنیا قابل دسترس است یا شاید به این علت است که طعم آن ها مورد پسند مردمان ملل مختلف است.
نتیجه
متفاوت ترین روش برای پخت “خوراک لوبیا چیتی” با گلپر
ما معمولا از کنسرو لوبیا خیلی استفاده میکنیم حالا یا به تنهایی و یا داخل غذاهای دیگه. در این مطلب میخوام طرز تهیه خوراک لوبیا ساده رو بهتون بگم که میتونین مثل کنسرو لوبیا چیتی داخل خیلی از غذاها استفاده اش کنین از طرفی چون این خوراک خونگی تهیه میشه از سلامتش هم اطمینان کامل دارین و میتونین ادویه هاشو بر طبق سلیقه خودتون تغییر بدین
مواد لازم :
لوبیا چیتی   2 پیمانه
روغن زیتون  2 ق غ
رب گوجه ف
خانومانه:
فویل آلومینیوم در آشپزخانه کاربردهای مختلفی دارد. پوشاندن روی برخی
غذاها برای پختن و یا نگهداری طولانی مدت آن ها از جمله موارد استفاده آن
می باشد. استفاده از این وسیله کاربردی هر روز بیشتر می شود. ورقه های نازک
و انعطاف پذیر آن به راحتی شکل هر ظرفی را به خود می گیرد و کار را آسان
می کند. در میان مهم ترین کاربردهای آن می توان به افزایش عمر نگهداری مواد
غذایی اشاره کرد؛ زیرا مانند سدی عمل می کند که جلوی عبور نور، بو و
باکتری را می گی
نشانه‌های گرمی مزاج مغز
مهدی یوسفی گفت: سرخی رو و چشم, رشد سریع موهای سر در دوره نوزادی و سیاهی مو, طاسی سر در پیری, سردرد بر اثر تابش مستقیم آفتاب به سر و مصرف غذاها و نوشیدنی‌های گرم, داشتن خواب سبک و کم, پُرحرفی و زیرکی نشانه‌های گرمی مزاج مغز است.
نشانه‌های سردی مزاج مغز
این متخصص طب سنتی ادامه داد: صافی و سفیدی موهای سر, رشد کُند موها بعد از تولد و رنگ سفید چهره از نشانه‌های سردی مزاج مغز است.
ادامه مطلب
چگونه یک مربا آلبالو  بدون شکرک و کپک درست کنیم؟مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و خوشمزه فقط کافیست دستور تهیه زیر رو دنبال کنید.
ادامه مطلب
مردم در ترکیه از تمام خوراکی ها به بهترین شکل ممکن بهره میبرند و بهترین غذاها و دسرها را درست میکنند.
در طول سفر اگر با ترک های اصیل آشنا بشوید متوجه میشوید که چقدر به دسر و شیرینی علاقه دارند. در این مقاله قصد داریم به معرفی چند دسر معروف بپردازیم.
ادامه مطلب
یکی از محبوب ترین غذاها در میان مردم اسنک ها هستند. این غذای خوشمزه و لذیذ می تواند یه وعده سبک باشد به شرطی که از مواد غذایی سالم در آن استفاده شود. ما در ادامه می خواهیم اسنک قارچ و گوشت را به شما آموزش دهیم. 
مواد لازم برای تهیه اسنک قارچ و گوشت
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک یا نصف
رب گوجه فرنگی کمی
نان تست ۸ عدد
پنیز پیتزا کمی
کره برای چرب کردن نان تست
فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه کمی
نمک به مقدار
بادیان یک ادویه پرطرفدار است که در سراسر جهان برای عطر و طعم آن مورد استفاده قرار می گیرد و یک نوع از طعم و مزه را ایجاد می کند که غذاها را بسیار عالی می کند. همچنین به اسم بادیان چینی و بادیام هم شناخته می شود. نام علمی آن Illicium verum است که از میوه یک گیاه همیشه‌سبز به دست می‌آید. بادیان بومی مناطق جنوبی چین و مناطق شمالی ویتنام است، اما در دیگر کشورهای جنوب شرقی آسیا کشت نشده است.
بادیان همانند بادیان رومی (انیسون) نیست، هرچند طعم های آن ها یکس
نان سیر را می‌توانید همراه با انواع غذاها میل کنید و از طعم متفاوت و بی نظیر آن لذت ببرید. همه ما تنوع در خوراکی‌ها را دوست داریم، از اینرو تهیه این نان و استفاده از آن در کنار غذا‌هایی که با نان سرو می‌شود، باعث خواهد شد طعم جدید و متفاوتی را تجربه کنید. همانطور که گفته شد، طرز تهیه دو نوع از این نان را شرح خواهیم داد، اما چون نحوه تهیه هر دوی آن‌ها تا حد بسیاری مشابه است، می‌توانید آن‌ها را همزمان تهیه کنید. روشی که در ادامه شرح داده می‌ش
الان ساعت دو نصف شبِ.و بالاخره یه کتاب پیدا کردم!
تو کتابخونه‌ی قدیمیمون گشتم و یه کتابی کشف کردم!! که خیلی به نظر کاربردی و خوب میاد.
متاسفانه جلدش کنده شده و اسمش مشخص نیس.اما یه کتاب اشپزی خیلی خوب به نظر میاد که انواع مختلفی از غذاها رو داره.
برای فردا که روز اول خواهد بود،یه غذای نسبتا ساده از توش انتخاب کردم با یه پیش غذای ساده‌تر!
اردور پاته جگر به عنوان غذای اصلی و برانی خیار به عنوان پیش غذا.
اسمشون به نظر لاکچری میاد اما خیلی دستور ساد
پک های متنوع میان وعده
پک های متنوع میان وعده غذاهایی که برای کاهش وزن باید مصرف کنید چیست ؟
دریابید که کدام غذاها احتمالاً شما را پر می کنند و شما را در طی روز با کاهش وزن راضی نگه می دارد .
غذاهای دارای پروتئین هنگام رژیم گرفتن به شما از چندین روش مختلف کمک می کنند .
در مرحله اول ، پروتئین به شما در حفظ توده عضلات کمک می کند تا چربی خود را از دست دهید .
اگر یک برنامه تمرین قدرتی را هنگام تلاش برای کاهش وزن شروع می کنید
غذاهای سرشار از پروتئین ب
دلمه فلفل و بادمجان در فر با گوشت چرخ کرده 
دلمه ی فلفل دلمه ای و بادمجان کاملا رژیمی هست و مطمئنا یکی از پرطرفدارترین غذاها دلمه ها هستند ، که در واقع به سبزیجات پر شده با مواد و توی یه سس پخته شده
 میگن ، با انواع چاشنی و طعمها تهیه و سرو می گردند ، برای عزیزانی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند انتخاب مناسبی خواهد بود البته برای لذیذ شدنش کمی گوشت چرخ 
کرده نیز استفاده نمودیم.

ادامه مطلب
زمانی شما می توانید مانند یک آشپز حرفه ای عمل کنید و لذت غذاهای خود را در زیر زبان ها ماندگار کنید که از مواد غذایی اولیه به اندازه استفاده کنید .
پیمانه های اندازه گیری شیرینی پزی، قاشق های اندازه گیری، انواع ترازوها مانند ترازوهای کمری همه و همه جزء ابزارهای اندازه گیری هستند و شما برای تهیه انواع غذاها می توانید از آن ها استفاده کنید . باید به ابزارهای اندازه گیری توجه ویژه ای نمود و از آن ها در اندازه گیری مواد اولیه استفاده کرد .
دلایل ا
در این مطلب به شما می‌گوییم چطور روغن مناسب برای تهیۀ انواع غذاها و خوراک‌ها را انتخاب کنید و از هرکدام در تهیه چه نوع غذایی استفاده کنید. با ما همراه باشید.
ویژگی‌های روغن مناسب برای آشپزی
هنگام انتخاب روغن برای آشپزی باید چند عامل را در بگیریم؛ از جمله روش پخت، نقطۀ دود، طعم و مواد مغذی روغن. نقطۀ دود روغن دمایی است که در آن چربی تجزیه و اکسید شدن آن شروع می‌شود. برای حفظ طعم مواد غذایی، روغن نباید به دمای نقطۀ دود برسد. بنابراین روغن‌های
 
۱.استشمام دود اسفند و کندر 
۲.خوردن سیر 
۳.مصرف سرکه در غذا
۴.مصرف نمک دریا قبل و بعد غذا
۵.مصرف روغن زیتون در غذاها
۶.مصرف عسل 
۷.استشمام گل نرگس
۸.تربت الحسین در ابتدای تولد
۹.روغن مالی بدن با روغن زیتون
۱۰.مداومت به خوردن سیب
۱۱.مصرف شلغم
۱۲.قرائت آیه الکرسی و معوذتین هر روز
۱۳.تنقیه 
۱۴.عطسه 
۱۵ .خوردن نیم خورده مسلمان 
16ـ صدقه دادن
خواص گشنیز و فواید تخم گشنیز و نسخه های دارویی عرق گشنیز و مضرات گشنیز خام و خشکگشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه که بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست به طور گسترده ای در خاورمیانه، منطقه مدیترانه، هند، آسیای جنوبی، آمریکای لاتین، چین و آفریقا مورد مصرف قرار می گیرد. گشنیز علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.خواص گشنیز
فواید و خواص گشنیز خشک و خامگش
مصرف این غذاها قبل از پرواز ممنوع
استرس فرودگاه، خطوط بی‌انتهای چمدان‌ها، بازرسی امنیتی و بچه‌های گریان، تمامی این موارد به اندازه‌ی کافی مسافران را مضطرب می‌کنند. اما با پرهیز از خوردن غذاهای زیر سفر بهتری را تجربه خواهید کرد.
با خوردن غذاهای نامناسب قبل از پرواز، سفر بدی را شروع خواهید کرد.
متاسفانه وعده‌های غذایی فرودگاه تنوع زیادی ندارند و اکثرا فست فودی و خیلی چرب هستند. با این حال اگر می‌توانید در مواجه شدن با غذاهای چرب و خوشمز
یکی از توانگران بصره، شبی عثمان بن حنیف (فرماندار بصره) را مهمان کرد و مجلسی را
به خاطر وی ترتیب داد. گزارش این ضیافت به گوش حضرت (ع) رسید و امام (ع) فوراً
نامه‌ای را به عثمان بن حنیف نوشت: "ای پسر حنیف! شنیده‌ام، مردی از متمکنان اهل
بصره تو را به مهمانی فراخوانده و تو هم دعوت او را پذیرفته در حالی که طعام‌های
رنگارنگ و ظرفهای بزرگ غذا یکی پس از دیگری پیش تو قرار داده شده... آگاه باش! هر
پیروی را پیشوایی است که به او اقتدا می‌کند و از نور دانش او
تالار عروسی در غرب تهران ، زیباترین تالار عروسی غرب تهران ،تالار ازدواج آسان در غرب تهران ، تالار عروسی غرب تهران با قیمت مناسب ، بهترین و زیباترین تالار مجلل غرب تهران با بهترین قیمت و با کیفیت ترین غذاها 
جهت اطلاع از قیمت و اطلاعات بیشتر برای روزهای خالی لطفا با شماره های ذیل تماس حاصل فرمائید.
سمت ملارد نرسیده به میدان جعفریه تالار مجلل تچرا
تلفن :
02165413301 - 02165413302 - 02165413303 فکس
ایمیل
info@talartachra.com
منشا بوی بد دهان کجاست
برخی غذاها، شرایط سلامت فردی و عادت های خاص در بین مواردی است، که منجر به بوی بد دهان می شود.
بسیاری از اوقات، با رعایت یک سری نکات بهداشتی می توانید از این ناراحتی پیشگیری کنید.
اگر این روش ها جواب نداد، باید به دندانپزشک مراجعه کنید.
ادامه مطلب
 
زعفران ادویه ای است که از گل های crocus sativus Linné حاصل می شود. زعفران در خاورمیانه و مناطقی از اروپا رشد می کند. این گیاه بیشتر در ایران ، هند و یونان کشت می شود. فقط ماه های محدودی، حدود سه تا چهار هفته گل می دهد. این گل ؛ رنگ قرمز تیره دارد ، همچنین نخ مانند های کنار آن ها نیز محسوب می شوند که با دقت با دست برداشته شده و خشک می شوند. اینها ادویه زعفران به حساب می آیند.
از زعفران در آشپزی برای افزودن رنگ و طعم به غذاها ، به عنوان یک رنگ دانه و یک ماده م
علت فاسد شدن شیر مادر چیست ؟
شیر مادر یکی از بهترین غذاها برای کودکان است که خاصیت فراوانی در رشد فکری وجسمی کودک دارد . در دوران شیر دهی زنان باید رژیم غذایی مطلوب داشته باشند تا شیرشان از کیفیت بالایی بر خوردار شود اما برخی عوامل باعث می شوند تا شیر مادر فاسد شود با این عوامل آشنا شوید.

ادامه مطلب
علت فاسد شدن شیر مادر چیست ؟
شیر مادر یکی از بهترین غذاها برای کودکان است که خاصیت فراوانی در رشد فکری وجسمی کودک دارد . در دوران شیر دهی زنان باید رژیم غذایی مطلوب داشته باشند تا شیرشان از کیفیت بالایی بر خوردار شود اما برخی عوامل باعث می شوند تا شیر مادر فاسد شود با این عوامل آشنا شوید.

ادامه مطلب
رب فلفل۵ کیلو فلفل قرمز رو شستم ودونه های داخلشو خارج کردم و سه چاهار تکه برش زدم کردم (در فیلم نشون دادم)تو قابلمه ریختم ۵ _۶عدد گوجه فرنگی رو پوره کردم و روی فلفلها ریختم(برای خوشرنگ وخوش طعم شدن رب) ودربشو گذاشتم تا خوب بپزه وفلفلها نرم بشن وبعد با گوشت کوب برقی خوب پوره کردم(میتونید داخل مخلوط کن بریزید) دوباره رو حرارت گذاشتم(بدون درب) و کمی نمک اضافه کردم و گذاشتم خوب ابشو بکشه وسفت بشه وبعد تا داغه داخل شیشه ریختم ودربشو خوب چفت کردم و
سلام سلام.الوعده وفاااااا
من امروز برای ناهار اردور جگر و برای پیش غذا هم برانی خیار درست کرده بودم.
برانی خیار فووووووق العاده خوشمزه بود.طعم خامه‌ای و سبکی داشت و همه پسند کردن.
اردور جگر هم بد نبود اما باید تو دستورش یه سری تغییرات بدم!
خدا رو چه دیدی! شاید به روزی منم یه کتاب آشپزی مخصوص خودم نوشتم
بچه‌ها،لطفا اینستاگرام منو فالو کنین.(afra_midas)
حتما هم دایرکت بدین و بگین که از این بلاگ اومدین.براتون سورپرایز دارم
راستی،عکس غذاها و دسرهایی
طرز تهیه گندم بو داده 
این بخش از مطالب آشپزی آرگا را به طرز تهیه گندم بو داده اختصاص داده ایم، امیدواریم آن را تهیه کنید و میل نمایید.
گندم یکی از غلات بسیار مقوی می باشد، که فواید درمانی بسیاری دارد و از گندم، بلغور گندم  و آرد گندم می توان در تهیه انواع غذاها نظیر فرنی با آرد گندم، آش گندم، سوپ
گندم، حلیم گندم و … استفاده کرد. همچنین گندم بو داده از جمله تنقلات سنتی می باشد، که از گذشته آن را در منزل تهیه می کردند و در دورهمی های خانوادگی بخ
شرکت رایان طراح پیشرو ایرانیان پس از تاسیس در سال ۹۷ فعالیت خود را در طراحی اپلیکیشن های متفاوت جهت سهولت در انجام کارهای روزمره مردم شروع کرد.
این شرکت در اولین فعالیت خود اپلیکیشن نه‏یسم را جهت سفارش و روزو انواع غذاها ، رستوران‏ها ، کافی‏شاپ‏ها و … طراحی کرد.این برنامه به عنوان اولین برنامه اختصاصی سفارش آنلاین غذا و جهت استفاده مردم شمال غرب کشور میباشد.از جمله مزیت های اپلیکیشن نه‏یسم میتوان به تنوع بسیار زیاد رستوران‏ها ، مقایس
آب مایه حیات است 
هر رژیم غذایی که در پیش می گیرید به یک نکته مهم بایستی دقت کنیم که اکثر ما فراموش می کنیم
بدن برای سوخت ساز به آب نیاز داره
علاوه بر این آب خودش فضای خالی معده را پر می کنه و باعث می شه کمتر هم بخوریم
پس حتما به انداره کافی آب بخورید
طبق نظریه سازمان غذا و دارو آمریکا(برای افراد بدون انجام تحرک شدید)
مردان بالغ حدود 3/7 لیتر
زنان بالغ حدود 2/7 لیتر 
آب نیاز دارند. با در نظر گرفتن این مطلب که 20 درصد آن از میوه و غذاها تامین می شه.
مسو
 
طرز تهیه سس پستو
یکی از مهمترین اجزایی که باعث خوشمزه تر شدن خیلی از غذاها میشه سس اون غذاست در واقع میشه گفت اگه سس خوشمزه ای داشته باشیم میتونیم مطمئن باشیم که در نهایت غذای لذیذی هم خواهیم داشت. در این مطلب هم طرز تهیه یه سس ایتالیایی رو بهتون میگم که کاربرد های زیادی در انواع پاستا، پیتزا و ساندویج ها داره … امیدوارم تهیه اش کنین و ازش لذت ببرین 

ادامه مطلب
یبوست درد خیلی بد و سنگینی است . شاید به نظر برسد برخی بیماری های غیر قابل درمان انسان را از پا می اندازد ولی گاهی برخی از بیماری های قابل درمان و ساده مانند یبوست هم تاثیر بسیار بدی بر روحیه افراد دارد که حتما باید برای درمان آنها اقدام کرد. از خواص میوه ها و سبزیجات برای درمان این بیماری ها نباید غافل بود. غذاهایی برای درمان یبوست را با هم در پرشین وی ببینیم.
ادامه مطلب
سوسیس بندری اصل رستورانی
سوسیس بندری فست فودها از پرطرفدارترین غذاهایی هستند که روزانه مشتریان زیادی دارند. سوسیس و کالباس و انواع و اقسام پیتزاها که در اغذیه فروشی ها سرو 
می شوند. اما در این بین شاید غذای سوسیـس بندری از همه ی این غذاها پرطرفدارتر باشد، به همین دلیل می خواهیم طرز تهیه آن را برای خانم های کدبانو آموزش دهیم.

ادامه مطلب

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها