نتایج جستجو برای عبارت :

سوکرالوز

سوکرالوز
توضیحات
سوکرالوز یک شیرین کننده مصنوعی و جایگزین شکر است. این ماده به وسیله کلر زدن ساکارز تولید می شود. ساکرالوز در حدود ۳۲۰ تا ۱۰۰۰ بار شیرینتر از سقز است، سه بار شیرین تر از هر دو نوع آسپارتام و پتاسیم آکسسلفام و دو برابر شیرینتر از سدیم ساخارین است. پودر سوکرالوز فاقد کالری میباشد جایگزین شکر برای افراد دیابتی است و افراد دیابتی هم حتی میتوانند از محصولات تولیدی آن استفاده کنند. هنگامی که نوبت به انتخاب شیرین کننده های مصنوع
استفاده و فروش مواد شیمیایی مثل  سوکرالوز و آسه سولفام و آسپارتام ویتا سوئیت بعنوان شیرین کننده‌های بدون کالری یا مصنوعی جایگزین خوبی برای شکر در صنایع غذایی معمول است ٬ و بجای شکر معمولی در تولید انواع غذاها و انواع نوشیدنی‌ها مورد استفاده قرار میگیرند..
کاربرد و مصرف آسپارتام ویتا چیست ؟
یکی از مشهورترین شیرین کننده های مصنوعی که امروزه در اکثر رستوران ها، سوپرمارکت ها و حتی آشپزخانه ها یافت می شود آسپارتام نام دارد. آسپارتام یک تر
جنبه های منفی مصرف شیرین کننده های مصنوعی
شیرین کننده های بدون کالری و یا مصنوعی که به آن ها جایگزین شکر نیز گفته می شود، مواد شیمیایی و یا طبیعی هستند که به جای شکر معمولی در غذاها و انواع نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرند. زیاده روی در مصرف شکر معمولی و افزایش وزن ناشی از آن، عاملی شد تا تولید و استفاده از این گونه شیرین کننده ها در صنعت غذا آغاز شود.
نتایج یک مطالعه جدید در کانادا، بر خطرات مصرف شیرین کننده های مصنوعی برای سلامت تاکی
جنبه های منفی مصرف شیرین کننده های مصنوعی
شیرین کننده های بدون کالری و یا مصنوعی که به آن ها جایگزین شکر نیز گفته می شود، مواد شیمیایی و یا طبیعی هستند که به جای شکر معمولی در غذاها و انواع نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرند. زیاده روی در مصرف شکر معمولی و افزایش وزن ناشی از آن، عاملی شد تا تولید و استفاده از این گونه شیرین کننده ها در صنعت غذا آغاز شود.
نتایج یک مطالعه جدید در کانادا، بر خطرات مصرف شیرین کننده های مصنوعی برای سلامت تاکی
اسپارتام دومین قند مصنوعی که در سال ۱۹۶۵توسط شیمیدانی به نام جیمز شالتر به صورت کاملا اتفاقی در طی تحقیقاتی برای ابداع داروی ضد زخم معده کشف شد.
وقتی جیمز خواست اسید آمینه خود را خالص سازی کند مقداری از محتویات ظرف به بیرون پرید پس از مدتی وقتی جیمز خواست دمای واکنش را گزارش کند دست خود را به زبانش زد تا خیس گردد که بتواند برگه کاغذ روی میز را جابجا کند که متوجه شیرینی ترکیب سنتزی خود شد.
مصرف آسپارتام در سال ۱۹۸۱توسط سازمان غذا و دارو تایید
جوش شیرین ، که به عنوان بی کربنات سدیم نیز شناخته می شود ، در پخت و پز نان و شیرینی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد زیرا با تولید دی اکسید کربن باعث افزایش حجم خمیر می شود. فواید جوش شیرین گذشته از پخت و پز بسیار متنوع هستند و میتوانید در خانه از دست کم ۲۳ مورد فایده جوش شیرین بهره ببرید.
فواید جوش شیرین در خانه
بهبود سوزش سر دل 
سوزش سر دل که به عنوان رفلاکس اسید نیز شناخته می شود یک حس بسیار ناخوشایند است که ناشی از برگشت اسید به داخل مری شما د
یک ظرف از بستنی، یک تیوب خمیردندان، برخی از مواد شوینده  و اشک‌های مصنوعی، همه بر صمغ مصنوعی کربوکسی متیل سلولز  یا سی ام سی تکیه می‌کنند.
سی ام سی یا ثعلب برای تولید خامه و بستنی و سس مایونز کاربرد دارد.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) کربوکسی متیل سلولز را به عنوان یک ماده غذایی سالم و امن (GRAS) معرفی کرده است.
خواص فیزیکی کربوکسی متیل سلولز :
این ماده در حالت خشک، یک پودر سفید یا کمی زرد، یا خاکستری است و هیچ بو و مزه‌ای ندارد و به راحتی د
تولید شیر کاکائو در کشور ایران نیز مرسوم است و معمولا از شیر گاو ۲ تا  ۵/ ۳ درصد چربی ساخته می شود. گاهی این محصول را از شیر پس چرخ هم درست می کنند.
از اجزاء اصلی شیر کاکائو که عامل مهمی در طعم و مزه آن است پودر کاکائو را می توان نام برد. درصد چربی کاکائو از ۸ تا ۲۳ درصد متغیر است.
ترکیبات دیگری که علاوه بر کاکائو به شیر اضافه می کنند عبارت از شکر ، صمغ با پایدارکننده ، نمک و وانیل است.
تمام این ترکیبات را بهتر است قبل از اضافه کردن به شیر مخلوط کرده
بکینگ پودر و جوش شیرین هر دو موادی ورآورنده و پف کننده خمیر هستند که در پخت و پز انواع نان ها و مواد غذایی دیگر مورد استفاده قرار میگیرند
جوش شیرین چیست؟ 
جوش شیرین یک ماده ورآورنده یا افزاینده حجم است که در محصولات غذایی پخته شده مانند انواع نان و کیک و کلوچه استفاده می شود. جوش شیرین رسماً به عنوان بی کربنات سدیم شناخته می شود. این یک پودر کریستالی سفید است که به طور طبیعی قلیایی یا اساسی است.
بکینگ پودر چیست؟
برخلاف جوش شیرین، بکینگ پودر یا
عمل پروراندن پنیر از موقعی آغاز می گردد که توده لخته آماده شده را با یک لایه نازک موم خوراکی آغشته کرده و آنها را تحت درجه حرارت و یا رطوبت در انبارهای مخصوصی قرار دهند.
بعضی معتقد هستند که پروراندن پنیر از زمان دوشش شیر با فعالیت انواع میکروبهای لاکتیک در آن آغاز می گردد.
تکمیل پروردن پنیرهای ایرانی و سفید بلغاری و دانمارکی و نظیر آن در زمانی آغاز میشود که توده پرس شده لخته را بریده و در آب نمک غلیظ و یا اشباع شده قرار میدهند و در قوطیهای حلب
آبنبات
آبنبات با حل کردن شکر در آب یا شیر برای تشکیل شربت تهیه می شود. بافت نهایی آبنبات بستگی به میزان های مختلف دما و غلظت قند دارد. درجه حرارت گرم باعث ایجاد رسوب سخت قندی می شود، گرمای متوسط باعث ایجاد رسوب قندی نرم می شود و دمای خنک باعث ایجاد آبنبات می شود. کلمه انگلیسی "آبنبات" از اواخر قرن سیزدهم میلادی در حال استفاده است و از واژه عربی به معنی "شکر" ساخته شده است.
 
تاریخچه آبنبات
منشأ شیرینی جات و شکلات به عنوان یک خوراکی محبوب را می ت
قند خون
این ادعا به این نکته بستگی دارد که چه چیزی در غذا یا نوشیدنی ما وجود دارد؟
یک بررسی جدید تایید می‌کند که شیرین کننده‌های مصنوعی به تنهایی نمی‌توانند
سبب افزایش قند خون شوند.
این موضوع به طور گسترده بین مردم پذیرفته شده است که شیرین کننده‌های غیر
مغذی (مصنوعی)، قند خون را افزایش نمی‌دهند، اما هنوز مطالعه و تحقیق گسترده‌ای
در این رابطه وجود ندارد.
به علاوه، در بسیاری از مطالعات گذشته تنها در مورد اثرات شیرین کننده‌های مصنوعی
هنگ
قند خون
این ادعا به این نکته بستگی دارد که چه چیزی در غذا یا نوشیدنی ما وجود دارد؟
یک بررسی جدید تایید می‌کند که شیرین کننده‌های مصنوعی به تنهایی نمی‌توانند
سبب افزایش قند خون شوند.
این موضوع به طور گسترده بین مردم پذیرفته شده است که شیرین کننده‌های غیر
مغذی (مصنوعی)، قند خون را افزایش نمی‌دهند، اما هنوز مطالعه و تحقیق گسترده‌ای
در این رابطه وجود ندارد.
به علاوه، در بسیاری از مطالعات گذشته تنها در مورد اثرات شیرین کننده‌های مصنوعی
هنگ

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها